Tuesday, February 22, 2011

Επιτελους ΝΙΩΣΤΕ και ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ τον Ολυμπιακο και το κυρος του...



Προς τη Διοικηση της ΠΑΕ Ολυμπιακος,

τις τελευταιες μερες ζουμε ενα θεατρο του παραλογου με αξονα τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Παναθηναικό στο Καραισκάκη.
Ο Ολυμπιακος βάλλεται πανταχοθεν και τα στελεχη της ομαδας απέχουν απο τις δημόσιες συζητήσεις στις οποίες παίρνουν μέρος δημοσιογράφοι τραμπούκοι, πληρωμένοι ψευτοπαράγοντες, οπαδοί πολιτικοί. ΚΑΙ ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ Ολυμπιακος με τα τόσα στελέχη της ομάδας ΑΠΕΧΕΙ και δεν ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ, δεν αμυνεται και δεν αντεπιτιθεται.

Ναι έγιναν λάθη το Σάββατο βράδυ. Υπήρξαν λάθη διαχείρισης της κρίσης. Λάθη στις δηλώσεις μετα τον αγωνα, ολιγωρία στην αναληψη ευθύνης και στην αποδοκιμασία ορισμένων γεγονότων. ΑΛΛΑ ENOUGH IS ENOUGH. Ο Ολυμπιακος δεν ειναι ομάδα της πλάκας για να του ρίχνουν πάνω όλο το ανάθεμα.

Κύριοι στη διοίκηση ειστε ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για το οτι αφήνετε τον Ολυμπιακο έρμαιο στις δηλώσεις και στα δημοσιεύματα, δεν απαντάτε στις προκλήσεις ΑΝ ΚΑΙ υπάρχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιχειρηματα που μπορείτε να ανασύρετε. Το Σαββατο το βραδυ γεννήθηκε η βια στην Ελλαδα? Μπηκαν μεσα 200 ανθρωποι για να πανηγυρισουν και μερικοι 'καμμενοι΄, ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ, εβρισαν η' εσπρωξαν (ΚΑΚΩΣ) μερικους παικτες του ΠΑΟ και θα την πληρωνει ΟΛΟΣ ο Ολυμπιακος οργανισμος?

Την ιδια στιγμη φετος οι οπαδοι του ΠΑΟ αποκαλουνται αντιεξουσιαστες? Οι οπαδοι του ΠΑΟ δεν μπηκαν μεσα στο ΟΑΚΑ κυνηγωντας τους παικτες τους οι οποιοι εφυγαν τρεχοντας σαν δρομεις ταχυτητας για τα αποδυτηρια? Την ωρα που στο Καραισκακη αντι να φυγουν προς τα αποδυτηρια μετα την εισοδο των δικων μας οπαδων, εμειναν για να χτυπησουν με σκαριες (Γκοβου) και μπουνιες (Καντε) προκαλωντας ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ενταση? Αμα τους κυνηγανε οι δικοι τους οπαδοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ? ΕΚΕΙ ο ΠΑΟ γιατι δεν μπορεσε να απαγορευσει την εισοδο των ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΩΝ στο γηπεδο? Στο ΟΑΚΑ με 2 μετρα ταφρο γυρω απο το γηπεδο και μπηκαν μεσα, και στο Καραισκακη με τον κοσμο διπλα ΕΣΕΙΣ μπορουσατε να το αποτρεψετε? ΝΑΙ εχουμε ευθυνες ΑΛΛΑ ΟΧΙ αυτες που θελουν να μας αποδωσουν.

Μολις φετος στην ΑΕΚ δεν μπηκαν μεσα οι οπαδοι και εδειραν τον Μπαγιεβιτς? ΑΥΤΟ δεν ηταν βια? Τιμωρηθηκε η ΑΕΚ και ποσο? Πως τολμαει η ΑΕΚ και ο Αδαμιδης να μιλαει?

Εχετε ξεχασει τι εγινε περσι στο ΟΑΚΑ με τα βεγγαλικα? Τι γινεται καθε χρονο στο κλειστο του μπασκετ του ΠΑΟ? Στην Τουμπα?

Αν εχετε στοιχειωδη αντιληψη του συλλογου, της οργης του κοσμου πλεον, καλο θα ειναι να βγειτε ΤΩΡΑ απο τα κλουβια σας και να αναλαβετε την επικοινωνιακη ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ του Ολυμπιακου ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΣΑ στοιχεια υπαρχουν εναντιον ΟΛΩΝ αυτων που με ελλειψη μνημης μολις χθες ανακαλυψαν τη βια.

Νιωθετε καθολου οτι για λιγα λεπτα εισοδου του κοσμου για να πανηγυρισει και μερικα σπρωξιματα σε παικτες του ΠΑΟ, για τα οποια ζητησαμε ηδη συγγνωμη, εχουμε ζησει τα εξης επι 2 μερες:
1. Μαχαιρωμα οπαδου του Ολυμπιακου στο Μοναστηρακι απο οπαδους του ΠΑΟ
2. βομβα στη Σουπερ Λιγκα
3. μολοτωφ στο σπιτι του Τοροσιδη και σπασμενα αυτοκινητα αθωων πολιτων
4. ξυλοδαρμος και επιθεση στον εποπτη του αγωνα
5. διαδηλωση και προσπαθεια ντου στην ΕΡΤ
6. βομβα στα γραφεια της ΕΠΟ

Επι ΔΥΟ ολοκληρες μερες γινονται επεισοδια βιας απο οπαδους του ΠΑΟ και ΚΑΝΕΙΣ τους δεν συγκινειται, ΚΑΝΕΙΣ δεν τα καταδικαζει και ΚΑΝΕΙΣ δεν κανει κατι και ΕΣΕΙΣ κυριοι ειστε κρυμμενοι και δεν βγαινετε επιτελους στην αντεπιθεση ενω σας δινουν ολα τα οπλα.

Η΄ μαθετε επιτελους να αντιδρατε στην προπαγανδα που γινεται εναντιον του Ολυμπιακου η' προσλαβετε βαζελους για τις θεσεις αυτες που το κατεχουν καλα το αθλημα.

Ο Ολυμπιακος με τη χθεσινη ανακοινωση του προεδρου του ανελαβε τις ευθυνες του και τωρα, οχι αυριο αλλα ΤΩΡΑ, οφειλει να βγει στην κοντρα και να καταδειξει οτι η βια ειναι φαινομενο που δεν μαστιζει μονο το δικο μας χωρο. Να δειξει οτι ειναι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ολοι τους και οτι εχουν δυο μετρα και δυο σταθμα. Να δειξει με τα τοσα παραδειγματα που υπαρχουν μονο απο τη φετινη χρονια, πως στο ποδοσφαιρο περισσευει η υποκρισια τους.

Σφαλλαμε, θα το πληρωσουμε, αλλα εχετε την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να καθαρισετε το ονομα της ομαδας που βαλλεται ως η μονη υπευθυνη για επεισοδια ομαδα στον 'αγγελικο' κοσμο του ελληνικου ποδοσφαιρου. Νιωστε επιτελους.
Karteo from Thrylos-Fans

No comments:

Post a Comment